Фотоизложба популяризираща туризма в България


По покана на Главния редактор на в-к “Стандарт” г-жа Славка Бозукова, представители на Фондация Созопол” присъстваха в сградата на летище София, Терминал 2, обществена зона, на откриването на „Фотоизложба популяризираща туризма в България”.

Официално откриване на изложбата Официално откриване на изложбата

С 10 фотоси представящи „Чудесата на България”, експозицията е съвместен проект на в-к “Стандарт” и Министерството на икономиката и енергетиката, с любезното домакинство на летище София. В продължение на 1 месец 10 билборда с размери 2х1 м ще посрещат кацащите пътници в зоната, където чакат за багажа си. На паната са показани красиви фотоси на Белоградчишките скали, Цари Мали град, Рилските езера, Мелник, Несебър, Рилския манастир, “Св. Александър Невски”, Боянската църква, Банско и Панагюрското златно съкровище.

Г-н Благой Рагин - Председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и г-жа Ивелина Кючукова – Консултант културно-историческо наследство и културен туризъм - Фондация „Созопол” Г-н Благой Рагин – Председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация и г-жа Ивелина Кючукова – Консултант културно-историческо наследство и културен туризъм – Фондация „Созопол”